Thomas Vannevel

Zonnepanelen

Wat u wilt weten. Hoe we te werk gaan. Onze gids over:

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen, dakintegratie in Deinze

Thomas Vannevel is reeds sinds 2009 erkend plaatser van zonnepanelen.

Twee rijen zonnepanelen | Thomas Vannevel Gent - Nazareth - Deinze

Hij behaalde daarvoor het  Rescert certificaat van de overheid, waarover u meer info vindt in deze link: https://www.energiesparen.be/installateur 

Simpel gezegd: het plaatsen van zonnepanelen kent voor ons dus geen geheimen meer, u bent zeker van kennis van zaken en kwaliteit. 

Hoe gaan we te werk? Ten eerste overlopen we met u alle mogelijkheden die in aanmerking komen voor uw woning. Vervolgens krijgt u van ons een vrijblijvende en gratis offerte op maat. Geeft u ons een GO? Dan gaan we over tot installatie en monteren we alle systemen op maat. Wees gerust. Elke situatie  wordt van een juiste oplossing voorzien en we werken enkel met de beste materialen. Kwaliteit en ervaring zijn onze troeven!

De zon wordt in de toekomst steeds belangrijker als alternatieve energiebron.

U vraagt zich misschien af: zijn zonnepanelen wel nog interessant? Dat hangt eerst en vooral af van uw woonsituatie en de praktische mogelijkheden om een installatie te kunnen plaatsen. Bent u niet zeker of uw woning geschikt is? Neem in dat geval zeker contact met ons op. 

In meer dan 90% van de gevallen geldt het volgende: Zonnepanelen laten plaatsen is financieel voordelig.  Ze dragen bovendien bij aan een beter milieu en minder vervuiling. Daarnaast vereisen zonnepanelen weinig onderhoud en hebben ze een levensduur van minimaal 25 jaar.

Bij de opkomst van zonnepanelen waren dergelijke installaties erg duur. Ondertussen is er heel wat gebeurd. Zonnepanelen waren nog nooit zo goedkoop, duurzaam en efficiënt. Daardoor ligt de terugverdientijd slechts op 7-8 jaar. Dit maakt zonnepanelen een investering om zeker te overwegen.

Loopt u warm van zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vannevel Thomas, elektriciteit in Nazareth - Deinze

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Zonnepanelen | Elekriticiteit Nazareth, Deinze, Gent - Vannevel
Zonnepanelen op een gevel plaatsen (2) | Nazareth - Deinze
Zonnepanelen | Elekriticiteit Gent - Nazareth - Deinze

Er zijn nog nog tal van voordelen verbonden aan het plaatsen van zonnepanelen :

Heeft u vragen of uw dak in aanmerking komt voor zonnepanelen? Moet u de elektrische installatie aanpassen? Waarop moet u letten bij zo’n installatie? De ervaring en vakmanschap van Thomas Vannevel helpen u graag op weg en stellen u gerust dankzij een professioneel antwoord op al uw vragen.