Thomas Vannevel

Verlichting

Creëer sfeer met de juiste verlichting

Een lamp, een sfeer

Verlichting voor badkamer | Elektriciteitswerken in Nazareth

Thomas Vannevel, uw vakman voor verlichting in de regio Gent - Deinze - Nazareth.

Domotica, Smart home in Nazareth

Geef uw nieuwbouw of pas gerenoveerde woning nog meer uitstraling door voor de juiste verlichting te kiezen. U zal u versteld staan van de troeven en mogelijkheden die licht u kan bieden. Denkt u aan LED-verlichting? We helpen u graag het uitgebreide aanbod ontdekken.

Thomas Vannevel. Dat is gegarandeerd de juiste verlichting in elke kamer met behulp van een lichtplan en persoonlijk advies.

Verlichting, daar denk je best goed op voorhand over na. De juiste lichtsterkte en het esthetische aspect zijn vrijwel even belangrijk om in iedere kamer een aangenaam gevoel te creëren. Zakelijk koel of sfeervol warm, met de juiste verlichting kan u de hele sfeer van de ruimte bepalen.

Ook voor buiten- en tuinverlichting kan u bij ons terecht! Heeft u een nieuwbouwproject of bent u van plan om te renoveren? We zorgen dat overal aan wordt gedacht en eventuele aansluitingen reeds aanwezig zijn voor later.

U zal snel ontdekken dat verlichting veel meer te bieden heeft dan alleen maar het functionele aspect… U bent steeds zeker van hoogwaardig vakwerk voor uw project als u met ons samenwerkt.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan